www.instagram.com/monalyssabeauty/

Welcome visitor you can login or create an account.

AJ HONEY WAX CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL

Product Code: AJ HONEY WAX CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL
Availability: In Stock
AJ HONEY WAX CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL
Honey wax by AJ ni serbaguna, bukan takat boleh buang bulu kat bahagian ketiak je. Tapi boleh guna 1 badan, termasuklah bahagian muka. (private part pun boleh tau)
.
.
Sesuai untuk ibu2 mengandung & kulit sensitif kerana honey wax ni diperbuat dari bahan semulajadi iaitu madu & pati buah-buahan.
100% bebas campuran bahan kimia. .
.
Selepas penggunaan, kulit akan terasa lembut dan licin tanpa sehelai sisa bulu pun di badan. ;)
.
.
Jangan suka2 shave, nanti bulu makin lebat tau. Jom bertukar ke kaedah waxing yang ternyata lebih selamat dan berkesan untuk menyingkirkan bulu roma yang tidak diingini.
 
Soalan : Apa AJ HONEY WAX ni? 
Jawapan : Salah satu kaedah terbaik untuk membuang bulu roma.
 
Soalan : Apa kebaikkan AJ HONEY WAX ni?
Jawapan : AJ HONEY WAX mengandungi ekstrak madu, lemon dan herbal arab bukan saja  berkesan melenyapkan bulu roma tapi juga mampu melembutkan kulit dan mengurangkan pertumbuhan bulu baru.
Kandungan collagen dalam AJ HONEY WAX berkesan menghaluskan dan mencerahkan kulit setelah proses waxing.
 
Soalan : Macam mana nak guna?
Jawapan : Hanya ambil sedikit AJ HONEY WAX, letakkan dibahagian bulu yang hendak dibuang dan tarik... Settle.Masalah anda bukan lagi masalah. tidak perlu dipanaskan, tak perlu risau kulit anda melecur atau luka.

Write a review

Your Name:

Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:



Related Products
Tags:

FAST DELIVERY

WITHIN 3-5 WORKING DAYS

Typically, we aim to send out all items on the next working day via express courier. However, as an estimate, you can expect your items to be shipped out within 2-5 working days (Peninsular) and 3-7 working days (Sabah/Sarawak) (Monday-Friday) of your purchase, excluding public weekends & holidays. You will receive an email with your tracking number once your order has been shipped.

100% ORIGINAL

×

100% ORIGINAL

QUALITY PRODUCT

We offer the best quality, cheapest and 100% original of Beauty Care and Health Care Products in the market through online which you'll hardly find in the market!

SATISFACTION GUARANTEE

×

SATISFACTION GUARANTEE

BUY WITH THE CONFIDENCE

QUALITY CONTROL
We ensure you that our main focus will be in quality of the products. We will make sure that customers get the best quality from us and we serve customers as V.I.P.

FRIENDLY CUSTOMER SERVICE
We won't serve customers with attitude of “because-this-is-my-job”. We'll make sure customers will feel comfortable throughout their shopping. If they require our assistance during their shopping, we'll provide them the best support they can find online.

SAFE AND SECURE

×

SAFE AND SECURE

PERSONAL IDENTIFICATION DETAILS

Your personal identification details are used to process your order of the products, customize your profile information, internal usage with legal requirements, update your status of online shopping in our site and also to update our customers with our latest news of updates/changes, promotions and events.

CONFIDENTIALITY
Your personal information such as credit cards details, bank account numbers are well kept secret and confidential with us. We will never share any of your personal details to any third party. Our sites do apply appropriate security application in order to keep all the customers information safe at all time.

 

SECURITY
Our company website do applies appropriate security application in order to prevent the leaking customers' personal identification details from third parties, illegal disclosure and hackers. However bear in mind that any information transmitted through Internet is NOT 100% guaranteed safe and secure.

×
×
×
×